top of page

ONLINE YOGA LESSEN

Tot eind mei kan je online yogales volgen via Zoom. Op deze manier kan je nog steeds 'in vorm' blijven, en dit vanuit je huiskamer!

 

 

 

 

 

De lessen staan open voor iedereen: voor de mensen die reeds yoga bij mij gevolgd hebben, maar ook als beginner ben je welkom! Je zal kennismaken met de basis yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en herstellende houdingen.

 

Instappen kan op elk moment.

Hieronder vind je de data van de online lessen + de inhoud ervan en welk materiaal je hiervoor nodig hebt.

Ten laatste elke vrijdagavond vind je het aanbod voor de komende week op deze pagina. 

Materiaal

Standaard heb je nodig voor de lessen: yogamatje (of grote handdoek), enkele yogablokken (of boeken), enkele dekens (of badhanddoeken), een yogariem (of sjaaltje of ceintuur), een stoel, een muur

In de mail met de link naar de online les die je krijgt na inschrijving wordt per les nog eens duidelijk aangegeven welk van bovenstaande materialen je nodig hebt specifiek voor die les.

Data

Woensdag 6 mei, van 19.30 tot 20.45 uur: onderrug

Woensdag 13 mei, van 19.30 tot 20.45 uur: heupen

Woensdag 20 mei, van 19.30 tot 20.45 uur: achterwaartse buigingen

Woensdag 27 mei, van 19.30 tot 20.45 uur: herstellende houdingen

Een live online les: hoe gaat dat precies in zijn werk?

De les wordt gevolgd via Zoom. Met je gsm, tablet of laptop kan je de les live mee volgen. Jij ziet en hoort de docente en zij ziet jou. Je kan vragen stellen en de docente kan jouw houdingen corrigeren. Ben je nog niet vertrouwd met zoom en wil je graag eerst even testen? Laat het mij weten, en dan stuur ik eerst wat technische info door.

Wat moet je doen om in te schrijven?

Inschrijven: nieuwe mensen

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier op deze website. Je eerste yogales kan je gratis volgen!

Inschrijven: voor wie al eerder les bij mij volgde

Je stuurt een mailtje naar simal.karen@gmail.com waarin je zegt aan welke les je wil deelnemen (dit om het aantal deelnemers te kunnen inschatten) en je schrijft 8 euro over op rekeningnummer

BE53 7360 1654 7153 van Karen Simal met als vermelding ‘online yogales + datum + je naam’.

Als ik je mail en betaling goed ontvangen heb, krijg je ten laatste een half uur voor de yogales begint via mail een link naar de zoom sessie. Ben je nog niet vertrouwd met zoom en wil je graag eerst even testen? Stuur dan een mailtje en dan stuur ik at technische info door. 

 

Inschrijven kan tot ten laatste een half uur vóór de les begint! Nadien worden géén zoom links meer doorgestuurd.

WERK AAN JE IMMUNITEIT

Tijdens de corona periode is het belangrijk om gezond te blijven. Op mijn facebookpagina vind je een filmpje waarmee je, op een moment dat voor jou het best past, kan werken aan het versterken van je immuniteit.

Veel  oefenplezier!

Check: https://www.facebook.com/yogastudiosimal/

DSC_8028-bewerkt.jpg
bottom of page